Ängelholms kommunvapen Ängelholms kommunvapen

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Chatta med oss

Hej, vill du ha hjälp?Chatten öppnas i nytt fönster i din webbläsare

Texten i chatten sparas och blir en allmän handling som vem som helst kan begära att få läsa.

Regler och villkor för chatten

Agila Ängelholm

- så skapade vi Sveriges första agila kommun

I Ängelholm pågår något helt nytt, som vi tror, ingen annan kommun i Sverige gjort tidigare. Vi har byggt en agil kommunorganisation som ska hjälpa oss att möta framtidens utmaningar och medborgarnas behov på ett bättre sätt.

Den 3 maj är du varmt välkommen till en dag då vi berättar mer om vår förändringsresa; från traditionell kommun med förvaltningar och stuprör, till en ny, flexibel utvecklings- och serviceorganisation.

2016 fick Ängelholms kommun drygt åtta miljoner kronor från Europeiska Socialfonden (ESF) för att kunna ge samtliga våra drygt 3 000 ledare och medarbetare viktig kompetensutveckling i vad agilt arbetssätt egentligen handlar om. Vi har arbetat intensivt tillsammans för att riva murar och forma nya och flexibla arbetsformer. Samarbete, helhetssyn och mod har varit viktiga ledstjärnor.

Vi närmar oss nu slutet på projektet Agila Ängelholm. Men vårt utvecklingsarbete tar inte slut. Tvärtom! Vi blir aldrig färdiga, för ett agilt arbetssätt innebär att vi utvecklas, i ett samhälle i ständig förändring och till resurser som är begränsade.

Nu vill vi gärna dela med oss till dig om hur vi arbetat, om viktiga erfarenheter och resultat. Det gör vi genom att bjuda in dig till vår konferens den 3 maj på Margretetorps Gästgifvaregård i Ängelholm. 

Förutom medverkande från Ängelholms kommun, får vi lyssna till representanter från ESF, SKL, Tillitsdelegationen samt utvärderare och forskare. Konferensens programinnehåll kommer kontinuerligt att uppdateras på denna webbplats.

 

Välkommen med din anmälan till konferensen här


Målgrupp: Konferensen vänder sig till dig som arbetar med eller beslutar om organisationsutveckling och/eller HR-frågor i offentlig sektor. Vi tror att du är chef i kommunal eller regional verksamhet, organisationsutvecklare, verksam inom HR, arbetar med kvalitets- eller forskningsfrågor eller förtroendevald.

Datum: 3 maj 2018, kl. 9.00-16.30. Kaffe serveras från 8.30.
Plats:
Margretetorps Gästgifvaregård i Ängelholm
Anmälan:
Du anmäler dig här, senast den 31 mars 2018

Kostnad: Kostnaden för konferensen är 495 kronor inklusive moms per person. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan person. Kostnaden faktureras efter att vi mottagit anmälan. 

Boende: Boende bokas på egen hand. Rum finns reserverade på Margretetorps Gästgifvaregård. Ange referensnummer 502055 vid din bokning.
För information om andra boendealternativ, kontakta gärna Turistbyrån i Ängelholm

Kvällen innan konferensen finns möjlighet att följa med på en gemensam aktivitet i vårt vackra nordvästskåne. Vi avslutar kvällen med middag på Margretetorps Gästgifvaregård. Mer information om detta kommer till dig som anmält dig.

Kontakt: Kontakta gärna This is an email address vid frågor. 

Välkommen med din anmälan till konferensen här

Sidan uppdaterad den 13 februari 2018.

Allmän information

Om Ängelholm

Adress:
Östra vägen 2
262 80 Ängelholm

Kundforum

Telefon: 0431-870 00
E-post: This is an email address

Kundtjänst-öppettider:

Ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 07.30-17.00
Fredag: 07:30-16:00

Kommunens kundtjänst

Jourtelefon och andra kontakter

Felanmälan

Lämna din synpunkt

Om webbplatsen

Ängelholms kommun på sociala medier

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

Visste du att du kan ladda din elbil vid Stadshuset?