Ängelholms varumärke Ängelholms varumärke Webbkamera på stortorget

Digitala infartsskyltar

I formuläret här nedanför kan du lämna förslag på budskap till de digitala skyltarna.

Observera att det är Ängelholms kommun som fattar beslut om vilka budskap som kommer att visas. Att lämna ett förslag till budskap innebär inte någon garanti för att ditt budskap kommer att visas. Vi förbehåller oss också rätten att formulera om budskapet för att det ska passa på skyltarna. Förutom budskapet du vill ska visas är det bra om du också ytterligare beskriver evenemanget (eller dylikt) så att den som publicerar budskapet vet vad det handlar om, vem som arrangerar och/eller var det finns mer information. Ange gärna om det finns en webbplats med mer information.

Skyltarna uppdateras vanligtvis för två veckor i taget. Vill du vara säker på att ditt budskap ska ha möjlighet att komma med behöver du skicka oss informationen i god tid.

Preliminär planeringsschema 2014

Observera att detta inte är något fastställt utan en överblick av hur planeringen ser ut just nu. Inte heller budskapen är fastställda utan kan komma att modifieras när de laddas upp för att passa de riktlinjer som finns för skyltarna. Grönt ruta betyder att skyltarna är programerade till det datumet.

Besked om eventuell publicering lämnas vanligtvis först i samband med publiceringen.

Förslag till budskap

Sidan uppdaterad den 30 juli 2013.

Måndag - torsdag 07.30-17.00
Fredag 07.30-16.00

Visste du att Ängelholm firar 500-årsjubileum år 2016?