Ängelholms varumärke Ängelholms varumärke Webbkamera på stortorget

Kommentera sidan

Skicka en kommentar om sidan till innehållsansvarig. Fält markerade med * måste fyllas i.

Ange kontrollordet i textfältet nedan. *

Ängelholms kommun huvudsakliga webbplats är www.engelholm.se, men kommunen är även aktiv på sociala medier. Syftet med närvaron på sociala medier är att ge invånarna fler platser att möta kommunen på för att exempelvis ställa och få svar på frågor, ge synpunkter eller bara se vad som händer i kommunen just nu.

Följande är en lista över sociala medier som Ängelholms kommun är aktiv på.

Facebook är ett socialt nätverk där syftet är att umgås med andra över internet. För att kunna kommunicera med kommunen på Facebook krävs att man har ett Facebook-konto (gratis).

Idag är vi aktiva på Facebook både på kommunövergripande- och verksamhetsnivå:

Twitter är en så kallad microblog där man kan kommunicera på max 140 tecken. För att använda Twitter krävs ett medlemsskap (gratis).

På YouTube kan man se och lägga upp videor som andra sedan kan se och kommentera. För att kunna lägga upp videor eller kommentera måste man vara medlem (gratis), men vem som helst kan utan medlemsskap titta på de videor som finns upplagda.

På Instagram delar medlemmarna med sig av foton de tagit med sin smartphone. Används vanligen via app på mobilen men det går även att titta på bilderna via Instagrams hemsida. Kräver medlemsskap (gratis) om man inte har direktlänk till ett specifikt konto.

Blogg

En blogg är en form av digital dagbok. Inget medlemsskap krävs för att läsa bloggar.

Linked In

Ett mer affärsinriktat nätverk där medlemmarna kan hålla koll på proffessionella och privata kontakters studier och arbetsliv. Kräver medlemsskap (gratis).

Sidan uppdaterad den 2 januari 2014.

Måndag - torsdag 07.30-17.00
Fredag 07.30-16.00

Visste du att Ängelholm har en Lergöksorkester?