Ängelholms kommunvapen Ängelholms kommunvapen

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Chatta med oss

Hej, vill du ha hjälp?Chatten öppnas i nytt fönster i din webbläsare

Texten i chatten sparas och blir en allmän handling som vem som helst kan begära att få läsa.

Regler och villkor för chatten

Kommunstyrelsen beslutar att...

14 februari 2018

Evenemangsstöd, digitala infartsskyltar och ett initiativärende. Här kommer ett axplock av vad som beslutades under kommunstyrelsens sammanträdde onsdagen den 14 februari. 

Ängelholms kommun fördelar årligen evenemangsstöd i syfte att vara en attraktiv kommun för invånare och besökare. Stödet kan utgöra merparten eller en del av evenemangets budget. Till exempel så tilldelades det stundande SM-slutspelet i badminton för U17 20 000 kronor. Bland etablerade evenemang i kommunen så tilldelas musikfestivalen Rock It 150 000 kronor, Ängelholm Outdoor 80 000 kronor och Ekebofestivalen 50 000 kronor.

Frågan om digitala infartsskyltar har diskuterats flitigt bland Ängelholms politiker. Idag under kommunstyrelsens sammanträde beslutades att montera ner befintliga skyltar vid E6:an och Klippanvägen samt att fortsätta hyra skärmtid på en privat skylt längs E6:an. Dessutom beslutades att en upphandling ska göras som kan möjliggöra för kommunen att hyra marknadsföringsutrymme på digitala skyltar vid E6:an samt Klippanvägen.

Stiftelsen Sommarsol som bedriver rekreationsvistelse och rehabilitering begärdes i konkurs tidigare i år. Jim Brithén (EP) med flera har lämnat in ett initiativärende till kommunstyrelsen rörande Stiftelsen Sommarsol med förslag att kommunen ska förvärva och ta över verksamheten. Kommunstyrelsen beslutade mot bakgrund av att kommunen inte har några behov av fastigheten inte gå vidare med ett eventuellt förvärv.

Sidan uppdaterad den 14 februari 2018.

Allmän information

Om Ängelholm

Adress:
Östra vägen 2
262 80 Ängelholm

Kundforum

Telefon: 0431-870 00
E-post: This is an email address

Kundtjänst-öppettider:

Ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 07.30-17.00
Fredag: 07:30-16:00

Kommunens kundtjänst

Jourtelefon och andra kontakter

Felanmälan

Lämna din synpunkt

Om webbplatsen

Ängelholms kommun på sociala medier

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

Visste du att du kan få kostnadsfri och oberoende rådgivning av en energi- och klimatrådgivare?