Ängelholms kommunvapen Ängelholms kommunvapen

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Chatta med oss

Hej, vill du ha hjälp?Chatten öppnas i nytt fönster i din webbläsare

Texten i chatten sparas och blir en allmän handling som vem som helst kan begära att få läsa.

Regler och villkor för chatten

Susanne arbetar som enhetschef

Susanne
 

 

Jag har verkligen världens bästa jobb – varje dag får jag jobba med och för människor och har möjlighet att påverka och utveckla den verksamhet vi bedriver

 

 

 

 

Jag har jobbat som chef i över tio år inom kommunal verksamhet både inom LSS och äldreomsorgen. Tidigare bakgrund har jag som medicinskfotvårdsspecialist och jag har även jobbat många år som säljare samt inom restaurangbranschen. Att jobba med och för människor har alltid varit ett självklarhet val för mig, jag får energi och motivation av att kunna påverka och se människor utvecklas. Det är i mötet med andra människor jag själv har absolut störst möjlighet att själv växa och lära saker om mig själv, jag tycker det är spännande och otroligt lärorikt.

Den gemensamma nämnaren inom servicebranschen och äldreomsorgen är att vi ska leverera en upplevelse, en känsla och därför är vårt bemötande och förhållningssätt absolut avgörande då vi arbetar med människor. Det ställer höga krav både på mina medarbetare i mötet med brukaren och på mig i min roll som chef. Jag brukar beskriva det som det handlingsutrymme vi har, där vi har all möjlighet att påverka och forma kvalitén både i insatsen och i bemötandet, oavsett vilka yttre begräsningar eller förutsättningar som finns. Vi är avgörande för hur den andre personen uppfattar den vård och omsorg vi ger, det är ett ansvar vi axlar med stor ödmjukhet och respekt.

Susanne med kollega

Foto: Marianne Palanova

 

Jag har verkligen världens bästa jobb – varje dag får jag jobba med och för människor och har möjlighet att påverka och utveckal den verksamhet vi bedriver. Att tillsammans med mina medarbeten varje dag jobba för att göra skillnaden för dem vi är tillför är min stora motivation och drivkraft. Att få vara drivande i förbättrings- och utvecklingsarbete tillammans med medarbetarna, och se dem växa i sina yrkesroller och som personer, ger mig enormt mycket glädje. Det ger mig inspiration till att fortsätta lyfta blicken och se nya möjligheter och anta nya utmaningar.

Susanne

Foto: Marianne Palanova

 

Jag är bosatt i Strövelstorp sedan lite mer än ett år tillbaka med mina två barn och vi trivs enormt bra i denna lugna och familjära ort med närheten till både centrala Ängelholm och motorvägen som snabbt tar oss till flygplatsen då vi ska hämta storasyster som kommer med flyget från Stockholm.  Det är en förmån att få arbeta i Ängelholms kommun, det är en modern kommun som vågar lyfta blicken och spänna bågen för att kunna komma ännu längre. Det är ett öppet och tillåtande klimat med stor proffsighet som skapar den kreativa och modiga kultur jag behöver för att i min roll som chef / ledare ska kunna få det utrymmet jag behöver för att utvecklas och växa. Du slår inte i taket utan möts av nyfikenhet och förtroende inför nya idéer och tanker du vill driva igenom – det finns ett tydligt och starkt fokus för den enskilde ända upp till högsta nivå i kommunen , det är ovanligt och inspirerande. 

Sidan uppdaterad den 30 januari 2017.

Emil, Undersköterska

Jag älskar mitt jobb, av den enkla anledningen att jag varje dag får lov att hjälpa människor som är i behov utav hjälp.

 

Åsa, Biståndshandläggare

Jag ser varje dag fram emot att gå till mitt jobb för mötet med människorna, utmaningen och med spänningen i att ingen dag är den andra lik!

 

Anna-Karin, Arbetsterapeut

Det allra bästa med mitt jobb är mötet med olika människor, att dagligen få träffa människor med olika bakgrund och livshistorier. 

 

Jennie, Samordnare

Det är ett givande och utmanade arbete som ger mig variation under veckans alla dagar

 

Lotta, Sjuksköterska

Mitt arbete är varierande, spännande, utmanande och att inte veta hur dagen skall bli – detta gör att jag älskar mitt pooljobb

Allmän information

Om Ängelholm

Åsikten är till för synpunkter om till exempel den kommunala servicen, för beröm och för förslag på hur Ängelholms kommun kan bli bättre.

 

Felanmälan - Anmäl fel och faror på kommunala anläggningar, till exempel ett potthål i gatan eller en trasig gunga på en lekplats.

Visste du att du kan få gratis rådgivning om du funderar på att installera solceller på ditt tak?