Ängelholms kommunvapen Ängelholms kommunvapen

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Chatta med oss

Hej, vill du ha hjälp?Chatten öppnas i nytt fönster i din webbläsare

Texten i chatten sparas och blir en allmän handling som vem som helst kan begära att få läsa.

Regler och villkor för chatten

Vattenläckan lagad i Hjärnarp/Margeretetorp

16 februari 2013

Nu är vattenläckan vid Allegårdsvägen äntligen lagad! Den har sedan i går morse påverkat vattentrycket i Hjärnarp/Margretetorpsområdet.

Söndag 17 febrauri kl. 13:30: Vattenläckan är lagad! Allt vatten är påkopplat igen. Efter att vattnet släppts på igen kan det upplevas oklart, brunt av rost eller vitt av luft. Det är normalt och efter en stunds spolning återfår vattnet sin normala kvalitet igen. Du bör dock undvika att tvätta ljusa textilier tills vattnet är åter är klart.

Söndag 17 febrauri kl. 08:45: Läckan är nu hittad och den är på en åker nära Allegårdsvägen. Lagningsarbetet beräknas starta strax innan 10-tiden. Vi hoppas därefter snart kunna släppa på vattnet igen! 

Lördag 16 februari kl. 20.50: Detta är ett ovanligt och svårt fall. Vi har alltså ännu inte hittat läckan. Arbetet återuppptas imorgon kl 07.30. Tillvägagångssättet är att stänga av vattnet område för område. Vi räknar med att hitta och åtgärda läckan under morgondagen. Då uppdaterar vi denna givetvis denna sida.  

Lördag 16 feb 16.45: Man tror  sig ha ringat in läget för läckan. Man jobbar för fullt så att vattentrycket snarast kan återgå till normalt. 

Sidan uppdaterad den 17 februari 2013.

Allmän information

Om Ängelholm

Adress:
Östra vägen 2
262 80 Ängelholm

Kundforum

Telefon: 0431-870 00
E-post: This is an email address

Kundtjänst-öppettider:

Ordinarie öppettider:
Måndag-torsdag: 07.30-17.00
Fredag: 07:30-16:00

Kommunens kundtjänst

Jourtelefon och andra kontakter

Felanmälan

Lämna din synpunkt

Om webbplatsen

Ängelholms kommun på sociala medier

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

Visste du att du som tillhör äldreomsorgen i Ängelholms kommun kan få avgiftsfri hjälp för att undanröja risker för skador i hemmet?