Ängelholm gymnasieskola

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Ängelholms Gymnasieskola

Rönnegymnasiet – störst i stan!

Rönnegymnasiet entré

I Ängelholms centrum ligger en av Skånes modernaste gymnasieskolor, där möter du elever inte bara från Ängelholm utan från flera andra kommuner i Skåne och Sverige. Skolan erbjuder snygga lokaler och modern utrustning som ger dig möjlighet till experiment, laborationer och digitalt skapande.

 

 

 

Valhall College – där du utvecklas och mår bra!

Restaurangskolans entré

I vackra Valhall Park finner du fyra av våra yrkesprogram. Barn- och fritidsprogrammet för dig som vill lära om människors utveckling inom friskvård, ledarskap och pedagogik. Vi har också byggt en av Sveriges modernaste restaurangskolor och stärkt samarbetet mellan Byggprogrammet och utbildningen till installationselektriker på El- och energiprogrammet. I Valhall Park sker mycket utveckling på flera håll.

 

Victoriaskolan - inspiration och utveckling

 På Ängelholms Gymnasieskola har vi lång erfarenhet av att arbeta med elever som har speciella behov. Vi har möjlighet att arbeta i små elevgrupper och genom individanpassad undervisning skapar vi förutsättningar för roligt lärande och meningsfullt vuxenliv med arbete, boende och fritid.

 

 

 

 

 

Engagemang och inspiration

På Ängelholms Gymnasieskola är vi mycket noga med våra lärares ämneskunskaper. Du möter lärare med stort engagemang och vilja att hjälpa dig till goda studieresultat. Lektionerna är intressanta och ger dig möjligheter till egna initiativ och idéer. Vår målsättning är att vara en skola i takt med sin tid. Du ska möta samma verklighet hos oss som i övriga samhället. Vi utvecklar hela tiden vårt samarbete med arbetslivet för att veta vad arbetsgivarna vill att du ska kunna efter skolan. Naturligtvis är lärarna behöriga!

Sidan granskad den 12 december 2017.

Allmän information

Ängelholms kommunvapen

ÄNGELHOLMS GYMNASIESKOLA, besöksadresser

Rönnegymnasiet - Skolgatan 8      

Valhall College - Stjernsvärds allé 29, Valhall Park

Victoria - Åsbogatan 22

Kontaktuppgifter