Ängelholm gymnasieskola

Verktygsmeny

Hjälp

Sök på webbplatsen

Välkommen till Restaurangskolan

Vid vårens temakvällar öppnar baren kl 18.30 och klockan 19 sitter vi till bords. Biljetterna kostade 400 kr/st och är slutsålda.

16 mars Medaljtema (rätt eller råvara som vunnit pris, serveras med -alger, styckas i medaljong etc). Spännande!

20 april Italienskt tema

 

Meny 28 februari - 25 april

 

 

 

Tack för att du deltar i vår lektion.
Restauranglärare och elever hälsar dig varmt välkommen mellan 12.00-13.00 och du sitter naturligtvis kvar så länge du vill och behöver för att äta klart i lugn och ro.

 

Portionsförpackad fryst mat

Fryst mat säljer vi under våra ordinarie öppetdagar. Smidigt och enkelt att ha med sig till jobbet eller att ha hemma när man inte känner för att laga mat utan vill ha något lätt och snabbt. För bästa resultat – låt paketet tina upp i kylskåp ett dygn och värm sedan maten varsamt i mikrovågsugn. Hållbarheten är minst 2 månader i minus 18 graders frysförvaring. Om du skulle ha några synpunkter på maten så är du välkommen att höra av dig till oss.

Har du begränsad tid på lunchen, men vill ändå äta på restaurangskolan? Så här gör du!

Samtidigt som du ringer och beställer bord på telefon 0431-46 88 10, så beställer du den mat du vill äta. Menyn hittar du på länken här ovan. Tala sedan om att ni har begränsat med tid och måste vara klara inom den och den tiden – så skall vi se till att ni hinner äta inom den önskade tiden.

Varför bör du boka bord?

Precis som på vilken vanlig restaurang som helst så varierar gästtillströmningen från dag till dag. Därför är det bra att boka bord så att ni är säkra på att få plats i matsalen. Ju längre i förväg ni ringer desto mer troligt är det att det finns plats. Ibland händer det att gäster avbokar sina bordsreservationer samma dag, därför är det aldrig för sent att ringa och se om det finns platser kvar i restaurangen.

Beställa mat i förväg?

På restaurangskolan skiftar vi maträtter varje dag för att eleverna ska få så mångsidig utbildning som möjligt. Vi tillagar begränsade mängder, därför tar vissa populära rätter ibland slut ganska fort. Vi hoppas att ni har förstående för detta. Därför kan det vara bra att beställa er mat i förväg om ni är ett större sällskap – dvs. mer än 8 personer. Eller så kanske ni varit inne på hemsidan och sett att er favoriträtt finns på menyn – ring då och reservera din mat i förväg så att ni kan få er favoriträtt när ni kommer till oss.

Kontakt och bordsreservation sker på 0431-46 88 10

Säkrast når ni oss på telefon under våra ordinarie öppetdagar. Övriga dagar svarar vi i telefon om vi inte är upptagna med att hålla andra teorilektioner för våra elever.

Sidan granskad den 26 februari 2018.

Allmän information

Ängelholms kommunvapen

ÄNGELHOLMS GYMNASIESKOLA, besöksadresser

Rönnegymnasiet - Skolgatan 8      

Valhall College - Stjernsvärds allé 29, Valhall Park

Victoria - Åsbogatan 22

Kontaktuppgifter