Lediga jobb

Ängelholm är landets första agila kommun! Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Vill du vara en del av oss? Välkommen att söka någon av våra lediga tjänster!

Lediga jobb i Ängelholms kommun

Innehållsförteckning

Hälsa

Lärande och Familj

Samhälle

 • Enhetschef Måltid grundskola

  Utförarservice
  Ansök senast:
  Omfattning:
  Heltid
  Anställningsform:
  Tillsvidareanställning
  Annons publicerad:
 • Kock till Toftaskolan

  Måltid Skola
  Ansök senast:
  Omfattning:
  Heltid
  Anställningsform:
  Tillsvidareanställning
  Annons publicerad:

Intresseanmälan för jobb inom äldreomsorg och funktionsstöd

Intresseanmälningar och ansökan vikariat

Inom vissa av våra verksamheter kan du lämna en intresseanmälan även om ingen specifik tjänst finns ute att söka. Här hittar du länkar till intresseanmälan för arbete inom Måltidsservice och timvikariat inom skola och förskola.

Måltidsservice

Timvikarier till förskola och grundskola

Ängelholms kommun samarbetar med Pamoja* för att tillsätta vikariat inom skola och förskola. Du behöver inte vara student för att arbeta hos dem. Läs mer och ansök på Pamojas webbplats via nedanstående länk.

*People Productions AB är leverantör med varumärke Pamoja.

Så här arbetar vi

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Relaterade länkar

Sidinformation

Publicerad:
2024-01-19