Stadsdelsloppis på Pappegojan

Lör 04 maj
Stadsdelsloppis på Pappegojan
Plats: Transtigen, Ängelholm
Datum: 04 maj 10:00 - 14:00

Välkommen på STADSDELSLOPPIS PÅ PAPEGOJAN lördagen den 4/5, försäljning klockan 10.00-14.00. Gratis att sälja!

Ängelholmshem och Ängelholms kommun startar för första gången upp en stor gemensam loppis för alla kommuninvånare. Det gör vi för att bidra till ett mer cirkulärt samhälle, samtidigt som vi får möjlighet att visa upp vårt fina Papegojan.
Det finns så många fördelar med loppisar. Förutom den ekonomiska aspekten så är det också en möjlighet att hitta unika produkter, minska avfallet och stödja samhället samtidigt som de främjar en mer hållbar livsstil. Och säljer man sina begagnade saker som inte längre används kan det också ge lite extra i plånboken såklart. Win – win för alla!

SÄLJ PÅ LOPPISEN:

  • Säkra din plats redan nu! Vi har maximalt 70 säljplatser. Det är gratis att sälja, men du måste vara anmäld. Anmäl dig till info@angelholmshem.se senast den 20 april.
  • Som säljare är du välkommen att packa upp från kl. 9, avlastning vid Gåsahalsvägen 2 (inga bilar får köra in på området).
  • Ta med eget bord/filt/klädställning.
  • Alla säljare erbjuds gratis parkering på uppmärkta platser under loppisen.
  • Tips! Prismärk dina saker och skriv ditt swishnummer på en lapp. Ta med växelpengar.

BESÖK LOPPISEN: Loppisen är öppen mellan kl. 10 – 14 och kommer vara fokuserad till Transtigen på bostadsområdet Papegojan i Ängelholm. Passa på att fynda och köp en grillad korv och fika av ÄFF som kommer medverka. Ängelholms Musikkår kommer på besök kl. 11 – det vill ni inte missa! Den ideella hjälporganisationen Agera Ängelholm kommer också vara på plats och tar tacksamt emot kläder, skor och husgeråd till sin verksamhet.

TA DIG HIT: Ta gärna en promenad eller cykeltur hit. Stadsbuss 3 stannar också nära loppisen. Om du skulle behöva ta bilen finns fri parkering på Nyhemsskolan eller på närliggande Nya Torg. Det finns begränsat med parkeringsmöjligheter i villakvarteret enligt gällande parkeringsregler.

Arrangör: Ängelholms kommun & Ängelholmshem