Musik i sommarkväll

Ons 24 jul
Musik i sommarkväll
Plats: Hembygdsparken Ängelholm
Datum: 24 juli 19:00 - 20:30

Musik i sommarkväll i Ängelholms Hembygdspark med Krister Wrambjers husband.
Gästartister är Andreas Johnson och Hanna Hedlund.

Andreas Johnson
Kommer från en musikerfamilj. Båda föräldrarna var jazzmusiker, och det hände att han följde med dem på turnéer, spelkvällar och liknande. I tonåren började han lyssna på hårdrock. Johnson fick en stor succé med låten ”Glorious”. Han debuterade i Melodifestivalen 2006 med låten ”Sing for Me” och tog sig från den första deltävlingen vidare direkt till finalen, där han slutade på tredje plats. Samma år var han en av sommarvärdarna i Sveriges Radio P1. Året efter deltog Johnson åter i Melodifestivalen, och gick från den fjärde deltävlingen vidare direkt till final med bidraget ”A Little Bit of Love”. Väl i finalen toppade han sin tredjeplats från året innan genom att denna gång sluta tvåa.

Hanna Hedlund
Var med och tävlade i den svenska Melodifestivalen 2000 med låten ”Anropar försvunnen”. Tävlade igen sen med sin syster Lina Hedlund med låten ”Big Time Party” år 2002 där de tog sig till finalen, och slutade på en nionde plats. 2007 var hon domare i underhållningsprogrammet Talang 2007 i TV4, tillsammans med Tobbe Blom och Bert Karlsson. 2008 var hon programledare för Singing Bee i TV3 och spelade in sin första skiva. Under sommaren 2008 medverkade Hedlund i musikalen Hujeda mej vá tillsammans med Linus Wahlgren, Ola Forssmed, Bianca Wahlgren Ingrosso. 2008/2009 deltog hon i andra säsongen av TV4:s Körslaget med Team Bollnäs, där de vann. Hedlund medverkade i Melodifestivalen 2013 som en del av den då nybildade gruppen Swedish House Wives tillsammans med artistkollegorna Jenny Silver och Pernilla Wahlgren. I tävlingens andra deltävling hamnade de på sjätte plats med sin låt ”On Top of the World”. Hon var även med i en säsong av Finaste familjen på tv4. Hon är sångaren i husbandet till TV-programmet Hellenius hörna i varje avsnitt. Hon är även med i serien Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet 2019 på Tv4.

 

Biljettpris 295 kr. Biljetter säljs via Nortic samt på Ängelholms Turistcenter. Biljetter kan även köpas på plats i mån av plats. Barn under 12 år – fri entré med målsman.

Entré + sommarbuffé 545 kr
I samarbete med Maltes serveras buffé med kyckling och två sorters kött, grillade grönsaker, potatisgratäng och diverse såser.