Nu kan du söka pengar från Visionsfonden för att testa din idé

Bildkollage med en tjej som sitter framför en dator med hörlurar, en strand i solnedgång med sanddynor och en surrealistisk bild med en tjej som springer på en hand med ett förstoringsglas. Foto.

Vill du testa en idé? Något som engagerar och bidrar till visionen "Ängelholm gör det omöjliga möjligt"? Från Visionsfonden Ängelholm kan du ansöka om upp till 20.000 kronor för att förverkliga just din idé!

Visionsfonden Ängelholm finns för att vi vet att invånarna och organisationerna har driv, motivation och ambition att förändra Ängelholm i riktning mot Vision 2035 Ängelholm gör det omöjliga möjligt.

Två gånger om året går vi igenom ansökningar till visionsfonden. Ansök innan den 1 mars om du vill vara med i nästa omgång. Beslut om vilka idéer som beviljas medel fattas av kommunstyrelsens arbetsutskott.

Läs mer och ansök här:

Här är de senaste projekten som beviljades medel från Visionsfonden

Badhytter Klitterstranden

Projektet utreder om det är möjligt att bygga badhytter i tidstypisk 1920-tals design på stranden norr om Klitterhus, som omklädningshytter för allmänheten.

Culture Exchange

Under fyra kvällar kommer människor i Ängelholm med olika kulturell bakgrund presentera sitt ursprungslands kultur genom exempelvis mat, hantverk, artister, kläder, med mera. Vid varje tillfälle kommer det även visas olika aspekter av den svenska kulturen.

Restoration Route

Genom att kombinera digitala kartor, guider och instruktionsvideos med Ängelholms natursköna platser ska projektet främja stressreducering och återhämtning för användarna.

Culture Zone

På en digital och fysisk karta ska man kunna se kulturutövare i Ängelholm för att lättare kunna hitta och besöka dem.

Sidinformation

Publicerad:
2024-02-08