Sök ungdomsjobb med start i september

En kvinnlig student vänder sig om medan hon går med ett gäng ungdomar. Foto.

Är du mellan 18 och 22 år och har svårt att hitta jobb på egen hand? Under hösten erbjuder vi jobb under tre månader inom någon av våra verksamheter i Ängelholms kommun.

Som ungdomsjobbare får du arbeta på till exempel äldreboende, skola, förskola, museum, inom lokalvård eller med fastighetsskötsel. Du arbetar måndag till fredag på 75 % med start i september. Lön erbjuds enligt avtal.

Innan du börjar din anställning får du en introduktion på två veckor för att du ska känna dig trygg och bekväm med dina arbetsuppgifter.

Vem kan söka?

Ungdomsjobben riktar sig till dig som är 18-22 år som är bosatt och folkbokförd i Ängelholms kommun. Det är i första hand för dig som har svårt att hitta jobb på egen hand. Vi ser gärna att du har ingen eller liten arbetslivserfarenhet. Du ska klara av att delta i hela introduktionen och därefter jobba tre månader.

Detta är en chans att få värdefull arbetslivserfarenhet och tjäna extra pengar. Varmt välkommen med din ansökan!

Så här ansöker du

Det är enkelt att skicka iväg en ansökan! Skriv några rader om dig själv där du berättar vem du är och om du har någon tidigare arbetslivserfarenhet. Glöm inte skriva din mailadress och ditt mobilnummer. Om du har ett cv får du gärna skicka med det.

Du mejlar till:

Sista ansökningsdagen är fredagen den 9 augusti 2024.

Mer om ungdomsjobben

Under sidan Ungdomsjobb har vi samlat information om vart du kan jobba, vad jobbet innebär och vanliga frågor och svar.

Sidinformation

Publicerad:
2024-06-05