Måla det du känner med Ebba-Kristina

Tid:

Plats: MK - Huset

Ebba Kristina är en svensk konstnär som har målat i över 30 år och som har en egen ateljé vid Rönne Å i Ängelholm

”Jag brinner för konsten och konsten har ett universellt språk liksom musiken. Att mötas genom konsten och den kreativa kraften kommer vi varandra närmre”. Ebba Kristina är van att möta barn och unga genom konsten och just nu kan ni träffa henne på After School: AFter school – Ängelholms kommun (engelholm.se) där barn från 4:an kan utforska sin kreativitet tillsammans med Ebba Kristina.

Under Skåneveckan för psykisk hälsa kan du som ungdom ”Måla det du känner” tillsammans med Ebba Kristina på MK huset den 12 oktober från 16:00 till 18:00. Eventet är öppet för dig som är mellan 13 och 18 år. MK huset kommer att bjuda på våfflor under eftermiddagen. Ingen föranmälan krävs.

Fler evenemang under Skåneveckan

10 oktober – Elithockeybröder om att tackla motgångar

För unga upp till och med 18 år.

Till evenemanget

11 oktober – ”Måla det du känner” med Ebba-Kristina på HIK Kick Off

Främst för dig med funktionsnedsättning i åldern 13-30, i samband med HIK Kick Off:s ungdomsverksamhet på MK-huset. Men du är förstås välkommen även om du inte har funktionsnedsättning.

Till evenemanget

13 oktober – Att upptäcka och stötta barn och unga som mår dåligt

För dig som finns där barn & unga spenderar sin fritid.

Till evenemanget

14 oktober – Konsert med Maja Francis

Öppet för alla.

Till evenemanget

Tveka inte att be om hjälp om du mår dåligt

Att må dåligt är inget konstigt eller ovanligt och inget man ska skämmas för. Tvärtom, det är vanligare än många tror men det finns hjälp att få. Känner du igen dig tveka inte att ta kontakt med någon du känner eller vänd dig till oss på Ängelholms kommun eller till Region Skåne eller någon av alla frivilligorganisationer som finns:

Stöd och rådgivning Ängelholms kommun

Region Skåne

Frivilligorganisationer (Skåneveckan.se)

Allt som händer under Skåneveckan

Det är inte bara i Ängelholm det hunder. Under Skåneveckan som arrangeras över hela Skåne bjuds det på massor av aktiviteter på temat psykisk hälsa från den 10 oktober till och med 16 oktober.

Skåneveckans webbplats

Plats

MK - Huset

Arrangör

Ängelholms kommun https://www.engelholm.se