Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Dags att registrera sig för Skolstart

Anmälan om anhöriguppgifter, specialkost och modersmål samt samtycke om vaccination och bildpublicering. Nu är det dags för dig att använda vår nya tjänst Skolstart för att registrera ditt barn inför kommande skoltermin. Sista dag för registrering är den 20 augusti.

Klicka här för att komma till Skolstart

- Skolan i Ängelholm har alltid varit i digital framkant. Nu bygger vi vidare på detta genom att ta fram en tjänst som underlättar skolstarten för dig och dina barn. Per Pennegård, skolutvecklare i Ängelholms kommun.

Genom Skolstart fyller du snabbt och smidigt i alla uppgifter som skolan behöver genom bara ett par knapptryck och du kan säga hejdå till pappersblanketter i framtiden.

Skolstart hämtar alla uppgifter om dig direkt från Skatteverket. I tjänsten ifyllda uppgifter sparas till kommande terminer. Det innebär att du nästa läsår bara behöver gå in, kontrollera och godkänna uppgifterna.

- Vem vill lägga en massa tid på pappersblanketter? Med Skolstart sparar du tid som du kan lägga på saker du verkligen vill göra, säger Angela Gardelin, digitaliseringsutvecklare i Ängelholms kommun.

Klicka här för att komma till Skolstart

Skolstart är kommunens nya tjänst för skolregistrering