Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Lego, loppis och fake news - Järnvägens Museum är redo för höstlovet

Vecka 44 är traditionsenligt både höstlovs- och kulturvecka i Ängelholm. Järnvägens Museum har laddat med roliga aktiviteter. 

Lego och loppis

Vi tjuvstartar höstlovet med årets legohelg som går av stapeln lördag-söndag 27-28 oktober. Det blir utställning, uppvisning, försäljning och workshop i samarbete med Bricksway. Lika kul för såväl små som stora Lego-fantaster! Om det inte är Lego som lockar så kanske vår bakluckeloppis på söndagen den 28 oktober kan vara någonting? Här finns möjlighet att sälja - eller fynda. Loppisen pågår mellan kl.10 och 13. Mer information finns på museets hemsida.

Fake news

Vad har hänt i museets utställning? Det har blivit fel på ett antal ställen. Vi utmanar våra besökare att lista ut vad det är som inte stämmer – med chans att vinna fina priser! Utställning Tåg 422 – Katastrofen vid Getå För 100 år sedan skedde Sveriges värsta järnvägsolycka genom tiderna vid Getå utanför Norrköping. Alla som inte har sett utställningen om katastrofen redan – ta tillfället i akt och gör det nu. Utställningen visas t.o.m 8 januari 2019. Höstlovet på museet pågår 27/10-4/11 alla dagar kl.10-16.

 

Läs mer på Järnvägens museums hemsidalänk till annan webbplats

 

Höstlov på Järnvägens museum