Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Öppet hus i Stadshusets foajé

Upptäck Ängelholm i 3D, testa nya smarta e-tjänster för bygglov och mycket mer på öppet hus i Stadshusets foajé nu på onsdag kl. 10-13.

Under förmiddagen kommer projektgruppen för Ängelholm i 3D kommer att visa stadsmodellen i 3D över Ängelholms tätort på en stor touchskärm. Det kommer även finnas möjlighet för alla besökare att själv utforska stadsmodellen. I modellen kan man till exempel se byggnader i 3D, byggprojekt som är på gång som Fridhem och Stationsområdet. Det finns även funktioner som utsiktsvy – där man kan ställa sig uppe på en byggnad och titta på utsikten, möjligheten att simulera vattennivåer och att lägga in egna 3D-modeller av byggprojekt. I januari kommer Ängelholm i 3D finnas tillgänglig för alla på www.engelholm.se

 

Bygglovsenheten kommer att visa exempel på våra e-tjänster och ge rådgivning på plats för de som vill ha information om bygglov.

 

Äldrelotsen finns på plats för att informera dig om vad vi som kommun kan erbjuda dig på ålderns höst, gällande insatser i hemmet, boende och övriga tjänster som kommunen och andra aktörer kan erbjuda just dig.

I foajén är det helt nymöblerat och vi har satt upp en display i stadshusets reception som visar hur mycket el solcellerna på stadshusets tak producerar. Statistiken som visas uppdateras i realtid och displayen är en del i ett större projekt där kommunen även gör energibesparande åtgärder i stadshuset och tar fram en solkarta som visar var i kommunen det är gynnsamt för privatpersoner att installera solceller. Målsättningen är att främja produktionen av förnybar energi i Ängelholm.

 

Vi serverar kaffe, julmust, lite julgodis och pepparkakor. Välkomna!

Öppet hus i Stadshuset
Ängelholm i 3D