Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Service, bagageband och krisberedskap på Företagardagarna

Under Företagardagarna den 10-11 maj flyttar vår kundtjänst ut till Catena Arena för att ge service åt företagare och besökare på plats. I montern kommer vi dela ut rejäla bagageband till dig som svarar på tre snabba frågor. På lördagen får du även möjlighet att lära dig om krisberedskap.

Kundtjänst är den naturliga vägen till kommunen och finns därför på plats under Företagardagarna för att hjälpa dig med allt mellan himmel och jord. Självklart kommer det finnas en representant från Företags- och evenemangslotsen i montern.

Det ska vara enkelt att komma i kontakt med Ängelholms kommun. Maria Sjödin Nilsson som är chef för kundtjänst och digitalisering på Ängelholms kommun vill passa på att uppmana företagare på mässan att komma förbi kommunmontern 136/137 i Hall A för att berätta om vilka behov man har.

– Min ambition är att vi tillsammans med företagarna i kommunen ska bygga en smart och hållbar stad där utvecklingen av digitala tjänster kan skapa nytta för såväl kommuninvånare som för besökare och företagare, säger Maria Sjödin Nilsson.

Vi delar ut rejäla bagageband

I montern kommer vi dela ut en stor mängd rejäla bagageband. Det enda som krävs är att man svarar på tre snabba frågor. Mängden bagageband är begränsad, men skulle de börja sina redan på fredagen kommer vi lägga undan så att det finns kvar till på lördagen med. Så först till kvarn gäller. Bagagebandet använder du till att förstärka resväskan med när du är ute och reser.

Äldrelots

Från tidigare år vet vi att en hel del besökare brukar ställa frågor som handlar om äldre. Därför kommer vi ha med en representant från Äldrelotsen i montern både under fredagen och lördagen.

Krisberedskap på lördagen

På lördagen kommer vår krisberedskapssamordnare Maria Stengard ha en särskild plats utanför entrén tillsammans med Frivilla Resursgruppen och Barkåkra Scoutkår. Maria är där för att svara på frågor och berätta om vad hem- och krisberedskap är och varför det kan vara viktigt. Detta är en av flera aktiviteter som arrangeras i Ängelholm under den så kallade krisberedskapsveckan.

Aktiviteter under krisberedskapsveckan i Ängelholm

Läs mer om Företagardagarnalänk till annan webbplats

Kvinna med headset som arbetar på kundtjänst.