Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Ängelholms kommun bjuder in till konstvisning i Kronoskogen

Konstnärsduon MASU återvänder till Ängelholm för att bygga vidare på sitt verk Materiella Platsinspelningar. Den första augusti bjuder vi in till guidad visning av konstverket i Kronoskogen.

Förra året bjöd vi in konstnärsduon MASU – Mattias Gunnarsson och Susanne Westerberg som fick fria händer att bygga upp sin konst i skogen under en vecka i september.

I sommar kommer verket växa. Under en vecka 29/7-4/8 bygger konstnärerna vidare på den spännande strukturen med namnet Materiella Platsinspelningar inför utställningen Bästa Biennalen. I samband med det bjuder vi in till en guidad visning av verket i kronoskogen.

– Den rumsliga dynamik som finns mellan stationsområdet, Kronoskogen och havet rymmer unika förutsättningar för mötet mellan konst och natur. Den guidade turen ger bakgrunden till projektet och ett möte med konstnärsduon MASU och deras arbete med konsten i skogen. Säger Nina Wenedikter, projektledare och konstpedagog på Ängelholms kommun

Guidad visning i Kronoskogen torsdag 1 augusti kl 13:00. Fri entré, obs! anmälan krävs och görs direkt till Nina Wenedikter via e-post.
Nina.Wenedikter@engelholm.se

Utställningen Bästa Biennalen är en regional satsning på barn och ungas möte med samtida konst. Konstverket Materiella platsinspelningar ingår i utställningen Bästa Biennalen under Ängelholms kommuns kulturvecka i november.

Konstverket i Kronoskogen