Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Flicklandslaget möter Spanien i Ängelholm 17 september

Om fyra veckor får du en försmak av kommande fotbolls-EM för flickor födda 2003 när Sverige möter Spanien i en vänskaplig uppladdning på Ängelholms idrottsplats den 17 september. Biljetterna kan du köpa redan nu och för föreningar finns ett särskilt föreningserbjudande.

Matchen mellan Sverige och Spanien i Ängelholm den 17 september är en av sex vänskapsmatcher som ska spelas i ett så kallat För-EM i höst inför huvudturneringen som äger rum i maj nästa år. Ängelholms kommun är stolt medarrangör tillsammans med UEFA och de övriga värdstäderna Halmstad, Falkenberg och Varberg.

– Spanien är en toppnation i turneringen så det lär bli en spännande och intressant match för Sverige på Ängelholms IP den 17 september, tror Daniel Henrysson, projektledare på Ängelholms kommun.

För föreningar finns ett särskilt förmånligt erbjudande för bokning av biljetter till ett pris av tio kr styck vid köp av minst tio biljetter. Föreningsbiljetterna förbokas genom att skicka e-post till Ängelholms FF via nedanstående adress.

kalle.hansson@angelholmsff.se

Tillhör du inte en förening och vill köpa biljetter gör du det via Nortics hemsida.

www.nortic.selänk till annan webbplats

Matchen mellan Sverige och Spanien den 17 september spelas på Ängelholms idrottsplats kl 18.

Läs mer om För-EM 2019 och EM 2020länk till annan webbplats

För-EM Sverige Spanien Ängelholms IP 17 september kl 18
För-EM Sverige Spanien 17 september klockan 18 på Ängelholms Idrottsplats