Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Ängelholm kan bli Årets Kvalitetskommun

I maj nominerades Ängelholms kommun tillsammans med fyra andra kommuner till Årets Kvalitetskommun. Ikväll, den 12 november, avgörs det vilken kommun som vinner utmärkelsen Årets Kvalitetskommun. Det sker vid en gala på GöteborgsOperan den 12 november i samband med Kvalitetsmässan.

Årets Kvalitetskommun tilldelas den kommun som lyckats bäst med att utveckla och förbättra demokrati, verksamheter, arbetsmiljö och samhällsbyggande.

– Det känns verkligen spännande att vi nu ska få resultatet. Men att vi är en av fem kommuner är redan en liten seger, säger kommundirektör Lilian Eriksson.

De nominerade är förutom Ängelholm, Norsjö, Sollentuna, Vallentuna och Luleå. Luleå kommun har dock nyligen dragit sig ur.

Kvalitetsmässan äger rum den 12-14 november. Ängelholm kommun finns, tillsammans med övriga nominerade kommuner, på plats med en egen monter. Där presenterar vi kommunen och berättar bland annat om och hur vi utvecklat det agila arbetssättet de senaste åren. Vi gör det genom att berätta om flera goda exempel från våra olika verksamheter.