Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Vill du vara med och forma vårt framtida Stadsbibliotek?

Har du synpunkter och idéer på hur du vill att vårt framtida Stadsbibliotek ska vara och utvecklas efter ombyggnaden? Då är du varmt välkommen till en träff på ”gamla” Stadsbiblioteket den 25 februari där vi tillsammans kommer titta närmare på planerna för barnavdelningen och biblioteket i sin helhet. Stora som små är välkomna och ingen föranmälan krävs.

Snart börjar ett nytt kapitel när Stadsbiblioteket flyttar till de tillfälliga lokalerna på Åsbogatan 22. Sedan den 2 februari är Stadsbiblioteket på Stortorget stängt på grund av flytt och ombyggnad, men den 25 februari öppnar biblioteket för en träff där alla som vill vara med och forma det nya Stadsbiblioteket är välkomna att vara med – stora som små. Klockan 16-17 är det fokus på barnavdelningen och klockan 17-18 fokuserar vi på Stadsbiblioteket i sin helhet. Deltagarna bjuds på fika och ingen föranmälan krävs.

– Att få in synpunkter från våra besökare är mycket värdefullt för att skapa ett levande och attraktivt Stadsbibliotek och jag hoppas att både barn, unga och vuxna vill komma och dela med sig av sina synpunkter och idéer, säger Martin Memet Könick, bibliotekschef på Ängelholms kommun.

Ombyggnaden av Stadsbiblioteket - flytten till Åsbogatan

Under perioden den 2 februari till den 2 mars innan biblioteket har öppnat på Åsbogatan 22, samtidigt som det är stängt på Stortorget, hänvisas låntagare och besökare till bokbussen och närbiblioteken. Under februari kommer bokbussen att stå på Stortorget klockan 12-14. När Stadsbiblioteket öppnar den 2 mars på Åsbogatan i de tillfälliga lokalerna bjuds besökarna för dagen på fika.

Ombyggnaden av Stadsbiblioteket beräknas bli klar under 2021.

www.engelholm.se/stadsbiblioteketlänk till annan webbplats

Nu börjar ett nytt kapitel. Var med och forma vårt framtida Stadsbibliotek. Bild med vita moln som innehåller not, kaffekopp, wifisymbol, hjärta, hörlurar och filmremsa. Böcker i bakgrunden.