Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Kom och tyck till om framtidens Ängelholm

Hur vill du att Ängelholm ska vara om femton år? Nu tar vi nästa steg i visionsarbetet och önskar ta del av dina tankar och idéer. I februari och mars bjuder vi in till dialogmöten där du kan bidra med din framtidsvision för Ängelholm. Resultatet av mötena blir vår samlade framtidsbild - Vision 2035, som kommer bli vägledande för kommunens arbete i många år framöver.

Arbetet med att ta fram en ny vision för Ängelholms kommun är i full gång. Nu vill vi veta vad du tycker och tänker. Därför bjuder vi in till dialogmöten där vi tillsammans besvarar frågan ”Vad ska vara utmärkande för Ängelholm i framtiden?”. Svaren kommer användas i framtagandet av den nya visionen.

– Vi hoppas att så många som möjligt vill ta chansen att tycka till och att det blir en bred uppslutning. Det är viktigt att personer med olika perspektiv får komma till tals så att vi får en bredd av tankar och idéer, säger kommundirektör Lilian Eriksson.

I februari och mars arrangerar vi totalt fem dialogmöten. Två av dessa är öppna för alla och äger rum på Catena Arena den 24 februari och den 4 mars. Vid ytterligare två mötestillfällen bjuder vi in skolungdomar och det blir även ett dialogmöte för förtroendevalda och tjänstepersoner.

Tid och plats:

För allmänheten - du kan välja mellan följande datum:
24 februari 2020 kl. 14:30 - 17:00
4 mars 2020 kl. 18:00 - 20:30
Catena Arena, Ishallsvägen 2, Ängelholm

Mötena är helt kostnadsfria. Vi bjuder på fika!

Observera att föranmälan krävs.

Anmäl dig till dialogmötetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vision 2035 webbsidalänk till annan webbplats

 

Vision 2035 - dialogmöte den 24 februari och 4 mars
Vad händer på dialogmötet?