Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Jobb20 lockade 1600 besökare

Gårdagens jobbmässa, Jobb20, i Catena Arena lockade över 1600 besökare. Genom ett femtiotal utställare fanns cirka 1000 jobb att söka på plats. 

Dagen inleddes med kaffe och ett invigningstal för utställarna. Talarna var Chris Abbott, sportchef Rögle BK, Lilian Eriksson, kommundirektör Ängelholms kommun och Andreas Jarud, VD Ängelholms Näringsliv AB.

När dörrarna slogs upp fylldes Catena Arenas foajé snabbt upp och det var mycket folk i rörelse mellan montrarna. Förutom att prata med arbetsgivare och söka lediga jobb fanns mycket annat för besökarna att göra. Exempelvis att testa på en arbetsintervju, ta nytt foto till sitt CV eller få information om olika utbildningar och karriärvägar.

Projektgruppen med representanter från Ängelholms kommun, Ängelholms näringsliv och Grönvit hållbarhet som arrangerat mässan var mycket nöjda med dagen.

– Jag har bara hört positiva omdömen från utställarna. Efter mässan hade många hittat flera kandidater att gå vidare med, redan i nästa vecka. Det känns fantastiskt kul, säger Jonas Elfving, enhetschef på arbetsmarknadsenheten, Ängelholms kommun.

Det är tredje året i rad som jobbmässan arrangeras i Ängelholm. Syftet är att skapa en mötesplats för företag som behöver rekrytera och för besökare som söker jobb, funderar på att starta eget eller är nyfiken på branscher och utbildningar.


1600 besökare i Catena Arenas foajé

Catena Arena fylldes snabbt upp, över 1600 personer besökte mässan i år.

Inledningstal med Chris Abbott, Lilian Eriksson och Andreas Jarud.

Inledningstal med Chris Abbott, Lilian Eriksson och Andreas Jarud.

Gruppbild på projektgruppen för Jobb20

Projektgruppen från vänster: Björn Salmén, Mattias Larsson, Marit Jensen, Jonas Elfving, Jacqueline Rosberg och Louise Modig.