Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Studenten blir av på Ängelholms gymnasieskola

Det blir en annorlunda student i år för Ängelholms gymnasieelever, men nu är det bestämt att den kommer bli av.
– Vi är glada över att ha tagit fram ett upplägg för studentfirandet tillsammans med eleverna i studentkommittén som följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, säger Markus Eek, gymnasiechef på Ängelholms gymnasieskola.

På fredag den 5 juni tar eleverna på Ängelholms gymnasieskola studenten. Firandet börjar cirka klockan 11 och avslutas cirka klockan 14. Programmet med alla detaljer är ännu inte klart, men de stora dragen har bestämts i förhållande till Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

– Vi är så tacksamma för skolans hjälp och glada att studenten blir av. Det är viktigt med ett avslut där vi får tacka av dem vi varit tillsammans med under de tre gymnasieåren, säger studentkommitténs representanter Clara Nilsson BF3, Fideli Malmros EK3a, Petronella Sandberg EK3b, Ellen Andersson EK3b och Mimmi Jörgenssen EK3c.

De stora ytorna i skolans lokaler kommer att utnyttjas för att undvika trängsel och den gemensamma lunchen utgår. Klasserna kommer hållas åtskilda från varandra och vid utspringet får eleverna gå direkt upp på sina flak. Istället för att vänta utanför skolan får familj och vänner till studenterna vänta längs kortegens färdväg och hurra för studenterna när de rullar förbi på flaken.

Studenter springer ut från Ängelholms gymnasieskola.