Denna nyhet är gammal och har hämtats från vårt arkiv.

Nu kan du chatta med fältgruppen

Är du ung och behöver prata med en vuxen? Då kan du vända dig till fältgruppens chatt där en vuxen lyssnar och ger dig råd och stöd om du behöver det. Vi kan prata med dig om allt från skola, kärlek, vänskap eller funderingar om livet. Det viktigaste är att det är du som bestämmer vad vi ska prata om. Vi startar vår första chatt i dag, måndag den 27 april, klockan 17:00.

Chatten är främst till för barn och ungdomar, men även föräldrar kan använda chatten för att prata om föräldrarollen. Du bestämmer själv vad du vill chatta om, ingen fråga är för stor eller för liten.

– Vi tror att chatten kan vara ett bra komplement att nå ungdomar som vi inte annars får kontakt med. Vi ser det också som en möjlighet att kunna mötas på en digital plattform som ungdomar är vana vid. Chatten blir också i den situation vi befinner oss i nu ett bra alternativ till att mötas fysiskt, säger Christine Lennartsson, teamchef för fältgruppen.

Du är alltid anonym

Du är alltid anonym när du chattar med oss på nätet och väljer själv om du vill berätta vem du är. Du behöver inte logga in eller lämna några uppgifter. Vi vet alltså inte vem du är.

Chatten är en del av socialtjänsten i Ängelholms kommun. Vi som arbetar inom socialtjänsten har tystnadsplikt. Det innebär att när du chattar med oss berättar vi inte för någon annan om det.

Mer information om fältgruppens chatt och öppettiderlänk till annan webbplats

Chatta med fältgruppen