Välkommen på workshop med konstnärsduon MASU

Kom och delta i workshopen Svampen och Tåget med konstnärsduon MASU på Järnvägens museum i Ängelholm. Var med och skapa ett gemensamt verk med fokus på plats, tillhörighet och förflyttning. Workshopen är en del av programmet Kulturveckan i Ängelholm och Bästa Biennalen 2019.

Under tre dagar, med start på fredag den 1 november till söndag 3 november, pågår workshopen Svampen och Tåget med konstnärsduon MASU – Mattias Gunnarsson och Susanne Westerberg på Järnvägens museum i Ängelholm.

Svampen och Tåget är en öppen workshop för alla åldrar där MASU kommer att arbeta med frågor om plats, tillhörighet och förflyttning. Som deltagare får du vara med och skapa ett gemensamt verk som lånar sitt visuella uttryck från svampens mycel, järnvägens utbredning och spår av rörelse. Det gemensamma verket växer fram utifrån deltagarnas tankar och bilder och formar en ny möjlig karta.

– Den här workshopen är till för alla. Jag tror att den väcker nyfikenhet hos både unga och gamla, men också lust att vilja vara med och bygga på det gemensamma verket. Konstnärsduon MASU har ett intressant arbetssätt vad gäller gemensamt skapande och om hur olika ting förhåller sig till våra gemensamma rum i omgivningen, säger Nina Wenedikter, konstpedagog och projektledare på Ängelholms kommun.

Workshopen är en del av programmet Kulturveckan i Ängelholm och Bästa Biennalen 2019.
Bästa Biennalen är en konstbiennal som äger rum vartannat år i samband med höstlovet. Temat för i år är konst för alla åldrar. Runt om i hela Skåne kan du uppleva över 200 aktiviteter i form av utställningar, workshops, föreläsningar med mera, som är speciellt producerade för Bästa Biennalen.

När: 1 november - 3 november

Tid: Klockan 12 - 16. Workshopen är öppen, kom och gå som du vill.

Ålder: Alla åldrar.

Plats: Järnvägens Museum, Banskolevägen 11

Museets entré-pris: Vuxna 60 kr, studenter och pensionärer 40 kr, barn och unga till och med 16 år fri entré.

Bästa Biennalens webbplatslänk till annan webbplats

Information om Kulturveckan 2019

 

Svampar sticker upp i gräset