Vi inleder visionsarbetet med temaföreläsningar om vår omvärld

Hur vill du att framtiden ska se ut? Vad är viktigt för dig? Nu ska Ängelholms kommun ta fram en ny vision för de kommande 15 åren. För att komma igång med arbetet bjuder vi in dig till temaföreläsningar med fokus på framtid, trender och välfärd.

Nu startar vi arbetet för att fram Vision 2035 och det är en chans för dig att vara med och påverka Ängelholms utveckling. Visionen är utgångspunkten för var hela Ängelholm ska vara om femton år och den ligger till grund för en stor del av vårt arbete från varje enskild kommunanställd, till stora politiska beslut i kommunfullmäktige.

I ett första steg arrangerar vi temaföreläsningar med fokus på framtid, trender och välfärd tillsammans med föreläsaren Mikko Grönholm, varumärkesutvecklare, förändringsledare och Head of future på helsingborgs stad. Målet med föreläsningarna är att identifiera möjligheter för Ängelholms kommun i framtiden.

Tillsammans ska vi göra en omvärldsanalys och framtidsspana om hur Ängelholm och ängelholmarna, kan påverkas fram till 2035. Vi vill att så många som möjligt ska kunna delta, så därför genomför vi temaföreläsningarna vid två tillfällen:

  • Tisdag den 3 december 2019 kl 18:00 - 20:00
  • Tisdag 10 december 2019 kl 13:00 - 15:00

Temaföreläsningarna är kostnadsfria och vi bjuder på fika!
Föranmälan krävs.

Anmäl dig härlänk till annan webbplats

Läs mer om vårt visionsarbetelänk till annan webbplats

Kvinna gungar sitt barn på en lekplats