Snart dags för dialogmöte om framtidens Ängelholm

På måndag kan du vara med och skapa Ängelholms nya vision tillsammans med andra ängelholmare. Kom till vårt dialogmöte på Catena Arena och påverka Ängelholms utveckling. Anmäl dig nu!

Arbetet med att ta fram en ny vision för Ängelholms kommun är i full gång. Nu vill vi veta vad du tycker och bjuder därför in till två öppna dialogmöten på Catena Arena där vi samlas för att diskutera framtiden i Ängelholm.

För att så många som möjligt ska kunna delta anordnar vi två mötestillfällen för allmänheten. Första dialogmötet äger rum måndagen den 24 februari kl. 14.30 och nästa tillfälle blir onsdagen den 4 mars kl. 18.00.

Tillsammans besvarar frågan ”Vad ska vara utmärkande för Ängelholm i framtiden?” Resultatet blir en viktig del i framtagandet av den nya visionen - Vision 2035, som kommer vara vägledande för kommunens beslut och arbete i många år framöver.

Missa inte detta spännande och givande möte där du kan bidra med dina synpunkter och ta del av andras. Det är tillsammans som vi skapar ett bättre Ängelholm!

Anmäl dig till dialogmötetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tid och plats:

Välj mellan följande datum:
24 februari 2020 kl. 14:30 - 17:00
4 mars 2020 kl. 18:00 - 20:30
Catena Arena, Ishallsvägen 2, Ängelholm

Mötena är helt kostnadsfria. Vi bjuder på fika!

Observera att föranmälan krävs.

Vision 2035 webbsidalänk till annan webbplats

Målvakten Agnes med en fotboll i handen