Hylla fina initiativ och se kända artister

Vill du hylla någon som gjort något litet eller stort under pandemin? Se digitala liveframträdanden med kända artister som hyllar fina initiativ i spåren av corona. Det är exempel på vad som händer den 11-17 maj under krisberedskapsveckan som arrangeras av MSB tillsammans med Sveriges kommuner.

Varje år sedan 2017 arrangeras Krisberedskapsveckan av MSB (myndigheten för samhällsskydd och beredskap) tillsammans med Sveriges kommuner för att öka svenskarnas motståndskraft inför samhällskriser. Ängelholm har deltagit varje år med olika lokala aktiviteter men i år blir det annorlunda eftersom vi befinner oss mitt uppe i krisen och ska minska risken för smittspridning.

– När man befinner sig mitt uppe i krisen som vi gör är det viktigt att hålla ut och ta ansvar tillsammans. Därför är årets tema att när det behövs som mest hjälps vi åt som mest, säger Maria Stengard, krisberedskapssamordnare i Ängelholms kommun.

Varje dag under Krisberedskapsveckan den 11-17 maj klockan 15:00 kan du se liveframträdanden med kända artister som hyllar fina initiativ på MSB:s Instagramkonto:

instagram.com/dinsakerhetlänk till annan webbplats

Här visas även inskickade personliga hyllningar. Vill du hylla någon mejlar du din hyllning till:

sverigehyllar@msb.se

MSB:s webbplatslänk till annan webbplats

retro mikrofon i studio