Musik till solnedgången på Vejbybadet

Under tre kvällar mellan 1-3 augusti spelar gitarristen Peter Tegnér godnatt till solen på Vejbybadet i Ängelholm. Tillsammans med olika gästartister och unga talanger bjuder han på stämningsfull musik medan solen går ner.

För första gången får Ängelholm besök av Peter Tegnér och hans populära solnedgångskonserter Goodnight sun. Konserterna startade i Malmö år 2006 och är numera ett etablerat och uppskattat sommarinslag i södra Skåne. Nu har turen kommit till oss i nordväst, så se till att boka in det i kalendern på direkten. Antalet platser är begränsade med hänsyn till Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Tid, plats och bokning

Ängelholm, Vejbybadet 1-3 augusti kl. 20.00-21.20

  • Fri entré
  • Max tillåtet att boka 2 platser per person. Biljetterna hämtas på Turistcenter senast 24 juli. Ej uthämtade biljetter förfaller.

Föranmälan krävs till:

turist@engelholm.com eller 0431-821 30

Program

Peter Tegnér är värd och gitarrist varje kväll.

1 augusti - Blagoj Lamnjov Klarinett 
Blagoj Lamnjov kommer från Makedonien och är bosatt och etablerad i Sverige sedan några år tillbaka. Han är en klarinettist i världsklass och skivdebuterade förra året med Nostalgic Love.

2 augusti - Camilla Tsipogiannis Vocals

Camilla Tsipogiannis är sångerskan som teatraliskt framför sånger från musikaler och lättsam opera.

3 augusti - Wildie (Rasmus Svensson och Anders Thorén)

Anders Thorén, sångaren i Wildie har en röst som gömmer blues, soul och country. Bakom kraften skimrar sentimentalitet och nostalgi. Originalmusik med influenser från Nashville, Memphis och Austin.

Solskott

Till detta kommer varje kväll solskott (unga talanger) från Ängelholm, men även från andra delar av Skåne. Några av solskotten går på Kulturskolan i Ängelholm.

Arrangemanget samordnas av Ängelholms Kommun, Ängelholms Näringsliv och ABF.

Solnedgång vid Skälderviken.