Webbinarie - Vad krävs för att skapa en attraktiv och hållbar fiskedestination?

Under tre måndagskvällar i januari och februari bjuder vi in till kostnadsfria webbinarier - digitala föreläsningar där vi tillsammans får inspireras och lära oss mer om natur-och fisketurism. Webbinarierna riktar sig främst till markägare, besöksnäringen och föreningslivet i området Rönne å och Ringsjön men alla som är intresserade är välkomna att anmäla sitt intresse. Nu är det dags för det andra webbinariet som handlar om vilka förutsättningar som krävs för att skapa en attraktiv och hållbar fiskedestination.

För att delta i webbinariet är det viktigt att du anmäler dig. Sista anmälningsdag är den 29 januari. När du har anmält dig får du en länk till webbinariet.. Webbinarierna är kostnadsfria.

Anmälan till webbinarietlänk till annan webbplats

Webbinariet

Fisketurismentreprenören: ”En väl förvaltad och förädlad fiskeresurs skapar lokal utveckling. Reflektioner från en fisketurismentreprenör.”

Föreläsare Per Jobs, Fishyourdream AB

Måndag 1 februari kl. 18:00

Per är grundare och huvudägare av FishYourDream AB som sedan 15 år tillbaka driver fisketurismverksamhet på flera platser i Sverige. Under webbinariet kommer Per berätta om sina erfarenheter som fisketurismsntreprenör med särskilt fokus på vilka förutsättningar som krävs för att skapa en attraktiv och hållbar fiskedestination.

Mer om projektet

Ännu ett webbinarium arrangeras den 8 februari. Då ska Ida-Maria Rigoll, som är platschef på Mörrumsåns Kronolaxfiske föreläsa om hur fiskueturism lockar besökare och gynnar det lokala.

*Webbinarierna är en del av projektet Naturturism Rönne å och Ringsjön – en förstudie. Projektet är ett samarbete mellan kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm där Ängelholms kommun är projektägare och finanserias med stöd av LEADER och Europeiska havs- och fiskerifonden.

Person fiskar vid vattendrag.