Besök Ängelholms kommun på regionens största digitala jobbmässa 4 mars

Söker du sommarjobb, nytt jobb eller en ny utmaning? Då borde du besöka vår digitala monter på regionens största digitala jobbmässa den 4 mars. Välkommen!

Den digitala jobbmässan är ett samarbete mellan kommunerna i Ängelholm, Båstad och Höganäs samt Ängelholms Näringsliv AB, Grönvit Hållbarhet/Rögle BK och Båstad Turism & Näringsliv. Med stöd av Europeiska socialfonden.

– Det känns roligt och spännande att för första gången, och i bred samverkan, genomföra vår jobbmässa digitalt. Sista monterplatsen är snart bokad, så nu hoppas vi på många besök och bra matchningar den 4 mars, säger Jonas Elfving, chef för arbetsmarknadsenheten i Ängelholms kommun.

Att arbeta för Ängelholms kommun innebär att du gör skillnad för någon annan. Du kan vara en viktig del i ett barns skolgång, du kan underlätta vardagen för en äldre, du kan sköta våra gemensamma grönområden så staden blir vackrare för alla, du kan jobba med att lägga långsiktiga planer för Ängelholms framtid och mycket mer.

Koppla upp dig på torsdag 4 mars

Den 4 mars kan du träffa oss på regionens största digitala jobbmässa mellan klockan 14-17 där Ängelholms kommun ställer ut vid sidan av ett 50-tal andra utställare. Mässan är kostnadsfri och allt du behöver är tillgång till en dator/läsplatta eller en smartphone med uppkoppling. Ängelholms kommun har fler än 100 olika yrkeskategorier och över 200 olika yrkestitlar, vilket innebär att du kan jobba med nästan vad som helst hos oss. Vad gäller sommarjobb har vi ett stort behov i år på våra äldreboenden, inom hemtjänsten, på gruppbostäder, inom barn- och ungdomsverksamhet (LSS) och personliga assistenter.

På plats i vår digitala monter kan du bland andra träffa Ida och Mattias som svarar på dina frågor om sommarjobb och vad det innebär att jobba inom Ängelholms kommun.

Länk till mässan

Via länken till mässan som öppnar den 4 mars kl. 14 behöver du först registrera dig som besökare. Därefter kan du besöka alla utställare på mässan.

Till den digitala jobbmässan 4 marslänk till annan webbplats

Företagare som vill ställa ut

Har du företag och vill ställa ut på mässan kan du läsa mer och anmäla dig på:
Ängelholms Näringsliv webbplatslänk till annan webbplats

Hör av dig om du undrar något

Har du frågor kontakta kundtjänst

kvinna sitter vid bord med smart telefon och penna i handen