Stadshusets öppettider utökas från 1 mars

Stadshusets öppettider är begränsade sedan i julas med anledning av de nationella restriktionerna för att begränsa smittspridning. För att kunna ta emot alla besökare kommer vi att utöka våra öppettider. Från den 1 mars kommer kundtjänst att ha öppet vardagar kl. 10-14. Som vanligt kan du alltid komma i kontakt med kundtjänst via våra digitala kanaler.

Du kan alltid komma i kontakt med vår kundtjänst via våra digitala kanaler på helgfria vardagar. Du kan chatta med oss, hitta frågor och svar på kundtjanst.engelholm.se eller skicka e-post. Våra e-tjänster är öppna dygnet runt om du vill söka bygglov, försörjningsstöd, göra en felanmälan, eller skicka in en annan ansökan/anmälan till oss.

Telefontider och besök till Stadshuset

Kundtjänst öppettider på telefon är 8-16 helgfria vardagar måndag till fredag. Vill du besöka Stadshuset är öppettiderna till och med den 28 februari kl. 10-12 helgfria vardagar måndag till fredag. Från den 1 mars är öppettiderna vardagar kl. 10-14.

Post lämnas i brevinkastet

På grund av de begränsade öppettiderna rekommenderar vi att du lämnar post via vårt brevinkast för att minska eventuell trängsel i receptionen.

Frågor och svar på kundforumet

På vårt kundforum kan du ställa din fråga till oss när som helst på dygnet. Vi svarar förstås så snabbt vi kan och senast inom två dagar. På kundforumet hittar du också vanliga frågor och svar.

Välkommen till vårt kundforumlänk till annan webbplats

Chatta med oss

Genom chatten på engelholm.se kan du direkt få kontakt med en kundtjänsthandläggare. Chatten är öppen helgfria vardagar måndag till torsdag 8-17 och fredagar 8-16.

Till chattenlänk till annan webbplats

Kontakta oss via e-post

Du kan skicka e-post till oss när du vill. Vi svarar så snabbt vi kan och senast inom 24 timmar.
E-postadressen är:

info@engelholm.se

Våra e-tjänster

Vi strävar alltid efter att ge god och modern service. Via våra e-tjänster som är öppna dygnet runt kan du skicka in en ansökan eller anmälan till oss när du vill. Inloggning görs med e-legitimation.

Till e-tjänstportalenlänk till annan webbplats

Ängelholm kommuns information om pandeminlänk till annan webbplats

Kvinnlig kundtjänstmedarbetare sitter vid sin arbetsplats framför en datorskärm med kollegor i bakgrunden.