Sportlovsspurta på aktivitetsrundorna i Hjärnarp och Ängelholm

Det finns två aktivitetsrundor, en i Ängelholm och en i Hjärnarp. "Träning i livet" ordnar nu en tävling som man kan hoppa på vid aktivitetsrundorna. Rundorna passar unga som gamla och den som tränar själv eller tillsammans med andra.

De två aktivitetsrundorna i Hjärnarp och vid Ängelholms skateboardpark ska locka till utomhusträning och rörelseglädje för folk i alla åldrar. Nu kan alla vara med och tävla vid rundorna genom att följa den nya skylten som finns vid start på båda rundorna.

En runda finns vid skatebordparken

Aktivitetsrundan vid Ängelholms skateboardpark heter ”Varje steg räknas”. Rundan består av tolv skyltar. Sex av dem innebär enskild träning och sex skyltar är samarbetsövningar.

Puls och styrka finns i Hjärnarp

I Hjärnarp finns aktivitetsrundan längs det befintliga motionsspåret och kallas “Puls och styrka”. Även denna runda består av tolv skyltar. Du kan träna och utföra övningarna i din egen takt. Välj mellan tre olika nivåer, två för vuxna och en för barn.

Tävlingen "Sätt Sverige i rörelse- varje steg räknas"

Under perioden 15 februari - 14 mars 2021 pågår eventet "Sätt Sverige i rörelse - varje steg räknas". En ny skylt är uppsatt vid rundans start.

På skylten finns en QR-kod som du scannar med din mobiltelefon och anmäler ditt deltagande för att vara med i en tävling för att vinna fina priser.

Alla kan delta! Skolor, förskolor, familjer, föreningar, vänner och bekanta kan alla vara med och tävla. Det går också bra att delta i eventet mer än en gång!

Mer inspiration om friluftsliv och uteaktiviteter i Ängelholm

Följ Ängelholm skommuns instagramkonto: upplevagora_engelholmskommunlänk till annan webbplats

Leder, motionsslingor och aktivitetsrundor i Ängelholm

Sportlovsveckan i Ängelholm 2021

Mobilkamera används för att scanna skyltens qr-kod.

Använd kameran på din mobil för att enkelt scanna skyltens QR-kod i högra hörnet. Då kan du se övningens utförande via en kort film.

Se filmen om aktivitetsrundan och hinderbanan