fyra fotografier av artisterna som medverkar vid årets Njutbartskonsert

Louise Hoffsten- en av flera artister på Njutbart 2021

Det blir fyra njutbara konserter under fyra torsdagar med start 12 augusti. Louise Hoffsten är en av de hyllade artisterna som uppträder vid Tullportsplatsen på årets Njutbart i Ängelholm. 

Platsen för konserterna är flyttad till Tullportsplatsen. Ta med något att sitta på låt dig underhållas av en blandad och hyllad artistkskara. Givetvis följs rådande pandemirestriktioner och det kan därför vara ett begränsat antal platser.

Datum: Varje torsdag mellan 12 augusti och 2 september.

Tid: Alla konserter sker kl. 17-ca.18:30. Insläpp från 16:30.

Plats: Tullportsplatsen, Vita Räck, Ängelholm.

Entre´: Det är gratis, inga biljetter kan bokas. Ängelholms kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om arrangemang utomhus.

Åldrar: Alla

Ta med: Något att sitta på, stol, filt eller liknande.

Arrangör: Ängelholms kommun i samarbete med ABF

Artisterna på Njutbart 2021

12 augusti

Anders Berglund, Emmi Christensson och Christian Svarfvar


Anders Berglund, arrangör, kompositör, dirigent, musiker och producent känd från ”Så ska det låta”.

Vid flygeln sätter sig folkkäre Anders Berglund, en av Sveriges ledande musikprofiler under närmare 50 år. Anders har under många år haft ett otal uppdrag inom svenskt musikliv. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och inte minst som dirigent för Melodifestvalen under många år, medverkat i ”Så ska det låta” i över hundras program samt en av initiativtagarna till ”Svenska Stjärnor”, en konsertserie i Berwaldhallen tillsammans med Sveriges Radios Symfoniorkester där han varit med och producera och dirigera inte mindre än 27 produktioner under 15 års tid.

Emmi Christensson, sopran och känd röst från musikaler och Disney-produktioner samt Melodifestivalen.

Solist är den fantastiska sopranen Emmi Christensson som med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm. Emmi har även gjort rösten till Belle i den nya filmatiseringen av ”Beauty and the beast” och i 2021 så deltog hon i Melodifestivalen med låten Icarus.

Christian Svarfvar, svensk violinist, internationellt prisad.

Eav Sveriges och kanske Europas främsta violinister.
Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar Christian framgångar vart han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra där han bl.a framför Bruchs violinkonsert.

19 augusti

Louise Hoffsten, Sveriges Bluesdrottning

Louise Hoffsten är en av vårt lands största bluessångerskor och fick sitt stora genombrott i början av 1990-talet. På senare år har hon även medverkat i populära och folkkära teveprogram som Stjärnorna på slottet, Körslaget och Melodifestivalen. Hon har tilldelats en lång rad utmärkelser, bland andra Karamelodiktstipendiet.

26 augusti

Eva Dahlberg med husbandet. Nu med Limmie Johnsson på gitarr och Jörgen Persson på fiol.

Eva Dahlberg startade Njutbarts konserter år 2005. Hon och hennes band band blandar genrer som rock, blues och visa och skapar njutbara konsertserier varje sommar.

2 september

Anna Stadling, svensk artist med bakgrund i bandet Hovet och bland annat känd för låten ”När allt det här är över”

Anna Stadling som av många recensenter kallats för ”Sveriges bästa country/popröst” är nu aktuell med sin nya singel ”Västerbron”.