Äntligen outdoor!

Ingen sommar utan Ängelholm outdoor! Ängelholm outdoor är Innebandyturneringen där alla kan vara med, från knatte till senior, från proffs till kompisgänget. Det är en fest för alla som älskar Innebandy. Här hittar du allt du behöver veta om världens största innebandyturnering utomhus.

Efter två års uppehåll på grund av pandemi är Ängelholm outdoor äntligen igång igen! Även om anmälningarna för spelare redan är stängda är alla fortfarande välkomna att komma och kolla. Turneringen pågår i två veckor, 22 juli - 3 augusti.

Det ska bli underbart att få komma igång igen och bygga upp outdoor, säger Mattias Tydell, Hiway event: marknad och försäljning.

Entré går att betala med kort och kontant (inte swish) och det finns mat att köpa på plats. Precis som andra år ligger Ängelholm outdoor i Skäldervikens hamn. Vid regn och rusk spelas matcherna i olika hallar runtom Ängelholm, vilka detta är kan du läsa på Ängelholm outdoors webbplats.

https://www.angelholmoutdoor.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ängelholm outdoor är världens största innebandyturnering som spelas ute och startade 2009. Andra år har turneringen haft upp till över 550 lag. Tyvärr har Ängelholm outdoor likt alla andra sportevent färre lag detta år på grund av pandemin. Fortfarande är det många, runt 350 stycken! Bland spelarna hittar du alla åldersgrupper, mellan 7-65 år. Till eventet beräknas det komma 3500-4000 spelare samt 1500 besökare.

För dig som hejar på ett lag i Ängelholm outdoor, tänk på att idrott ska bygga på glädje, alla gör sitt bästa och att domarna är mänskliga. Hjälp till att hålla arenan ren. Det är också förbjutet att röka på arenaområdet.

Alla matcher kan man självfallet inte hinna med att se, läs spelschemat för att ta reda på när ditt favoritlag spelar:

KLASSER & SPELDAGAR (angelholmoutdoor.com) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lagen som går vidare:

Ängelholm Outdoor 2022 (procup.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Innebandybana och läktare på Outdoor.

Solen lyser på banorna vid Ängelholm outdoor.