Klara, färdiga, låna! Nu öppnar Fritidsbanken!

Över 1500 prylar är insamlade! På fredag slår Fritidsbanken i Ängelholm upp dörrarna och alla är välkomna på invigningskalas kl. 14.

Fredagen den 21 oktober invigs Fritidsbanken i Ängelholm, sen får vem som helst komma och låna utrustning för en aktiv fritid, som till exempel skidor, fotbollsskor, bollar, inlines, flytvästar och mycket mer. Fritidsbanken finns i en stor lokal på Industrigatan 6 i Ängelholm. Nu är lokalen fylld med prylar men mer plats finns.

Invigning

Datum och tid: Fredagen den 21 oktober kl. 14.00

Plats: Industrigatan 6 E i Ängelholm,(ABF:s gamla lokaler vid Friskis och Svettis och Batterifabriken i Ängelholm).

Anna Lindberg, Sveriges bästa simhoppare genom tiderna medverkar. Anna Lindberg arbetar numera som utvecklingsstrateg för Fritidsbanken Sverige.

Om Fritidsbanken

Den första fritidsbanken startades 2013 och sedan dess har det bildats fritidsbanker på en rad orter i Sverige. Syftet med fritidsbanken är att skapa förutsättningar för en aktiv och meningsfull fritid och bidra till ett mer hållbart samhälle genom att flera kan återanvända utrustning. Fritidsbankens tre grundregler; alla får låna, allt är gratis och fokus på miljö.

Öppettider

Måndag 14-16

Onsdag 14-18

Fredag13-15

Under höstlovet må-to 13-16

 

Driften av Fritidsbanken kommer att hanteras av Engelholms Volleybollsällskap med hjälp av kommunalt bidrag. Fritidsbanken blir ett idéburet offentligt partnerskap, IOP mellan Ängelholms kommun och EVS.

Mer om fritidsbanken i Ängelholm.

Ängelholms fritidsbank på www.fritidsbanken.se Länk till annan webbplats.


Alla kan lämna. Alla kan låna. Allt är gratis på Fritidsbanken i Ängelholm.