Årets största medarbetarevent samlade 3500 medarbetare

Under två eftermiddagar den 24 och 25 maj gick Visionsdagarna av stapeln – årets största medarbetarevent på Catena Arena. 

I visionens anda samlades cirka 3500 anställda i Ängelholms kommun, Ängelholmshem, Ängelholms Näringsliv och Ängelholmslokaler för att tillsammans göra det omöjliga möjligt. Under två eftermiddagar delades medarbetarna upp för att samordna sina verksamheter på ett effektivt sätt.

— Med Vision 2035 vill vi skapa ett ännu bättre Ängelholm med en ny och positiv anda för framtiden, och för att lyckas med detta är förstås kunskap och engagemang i hela vår egen organisation nödvändig. Genom Visionsdagarna har vi fått möjlighet att skapa samsyn och få en gemensam förståelse för vår vision "Ängelholm gör det omöjliga möjligt", säger Kristina Magnusson, kommundirektör på Ängelholms kommun.

De intensiva eftermiddagarna ägnades åt samtal kring visionen och att lära av varandra för hela kommunens utveckling. Programmet bestod av upplevelser och möjlighet att få inblick i utvalda verksamheter, gruppdiskussioner runt lägereldar och inspirerande föreläsningar med bland annat Morten Hyllegaard, som föreläste om de utmaningar som offentlig sektor står inför och hur innovation är en del av lösningen.

Ängelholm gör det omöjliga möjligt

Kristina och Robin på scenen.

Robin Holmberg, kommunstyrelsens ordförande (M) och Kristina Magnusson, kommundirektör uppe på scenen.

Publikhavet på Catena Arena.
Baksidan av ryggen på en av funktionärerna.
Kristofer Wåhlander på scenen med båda händerna i luften.

Kristofer Wåhlander, en av Sveriges mest framgångsrika dirigenter och ledarskapsexperter avslutade båda dagarna med en världspremiär där alla fick skapa musik.