Informationsträff om välfärdsteknik den 5 oktober

Den 5 oktober har vi en informationsträff om väldfärdsteknik i Stadshuset foajé. Där kan du få svar på dina frågor och lära dig mer om digitala lösningar.

Det är många som har frågor och funderingar kring en växande äldre befolkning och de utmaningar vi står inför inom kommunal vård och omsorg. Vi på Ängelholms kommun ser det som en självklarhet att använda digitala lösningar och ny teknik för att möta våra utmaningar inom vård och omsorg.

Men vi vet också att detta kan väcka frågor och oro. Behöver jag använda tekniken? Kommer den ersätta människor? Hur kan den göra mitt hem tryggare och mig mer självständig?

Därför vill vi bjuda in dig till våra kommande informationsträffar om välfärdsteknik, där du kan få svar på dina frågor och lära dig mer om de digitala lösningar som finns tillgängliga. Den första träffen är torsdag den 5 oktober kl 9-12. Kom och gå som du vill, ingen föranmälan behövs.

Vår välfärdstekniksamordnare och IT-vägledare kommer vara på plats för att guida dig och visa upp den senaste tekniken. Du kan även få hjälp med praktiska ärenden som att hantera din mejl eller skaffa mobilt BankID.

Kvinna med VR-glasögon.