Fältgruppen för dig som är ungdom

Fältgruppen finns till för dig som är ungdom i Ängelholms kommun.

Vi arbetar för att du ska må bra och kunna känna dig trygg. Du träffar oss på gator och torg, på skolan, fritidsgården, ute på stan/byn, sociala medier eller andra ställen där ni ungdomar ses. Vi arbetar de flesta dagar men även kvällar och helger.

Du kan vända dig till oss om du vill prata om något. Det kan till exempel vara om relationer, mobbing, bråk i skolan eller hemma, oro för kompisar, om roliga saker som hänt eller något du drömmer om. Inget är för stort eller smått. Vi finns för dig och vi lyssnar gärna. Ser du oss, kom gärna fram och prata!

Vi har tystnadsplikt och berättar inte för någon annan om vad vi fått höra. Det finns situationer där vi måste bryta tystnadplikten då vi har en anmälningsskyldighet till socialtjänsten. Det innebär att om vi fått berättat något för oss som gör oss oroliga för någon under 18 år så kommer vi att göra allt vi kan för att den ungdomen ska få den hjälp och det stöd som den behöver.

Kontakta fältgruppen

Vi finns på sociala medier:

Övrig tid kan du alltid skicka e-post eller ringa till oss. Om det är viktigt för dig att vara anonym, tänk på att skicka från en e-postadress som inte avslöjar vad du heter.

Karta till vår fasta punkt

Sidinformation

Publicerad:
2024-04-09